OMÜ Kurupelit Kampüsü Sürekli Eğitim Merkezi 55200 Atakum, Samsun TÜRKİYE

Mahalli İdarelerde Unvan Değişikliği ve Görevde Yükselme Sınavına Hazırlık Kursu Tamamlandı

17.09.2019

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVINA HAZIRLIK KURSU VERİLDİ

MEMUR-SEN Konfederasyonu BEM-BİR-SEN Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Samsun Şube Başkanlığının, Şehircilik Bakanlığınca,  6 Ekim 2019 Pazar günü yapılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavına yönelik olarak, Samsun Belediye çalışanları için talep etmiş olduğu eğitim,  16-25 Eylül 2019 tarihlerinde, sekiz gün toplam otuz iki saat süreyle başarıyla gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezindeki program kapsamında; Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesinden, Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, Doç. Dr. Murat Batı, Dr. Metin Baykan, Dr. Zehra Karakuş Işık, Arş. Gör. Lokman Yeniay, İletişim Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi M. Nur Erdem ve Fen Edebiyat Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi İlknur Tatar Kırılmış eğitim verdi.

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 1982 Anayasasının Kabulü, Genel Esasları, Temel Haklar, Özgürlükler Sistemi, 1982 Anayasası’na Göre Devletin Temel Organları, Türkiye’nin İdari Teşkilatı, Yerel Yönetimler Mevzuatı Belediye Kanunu, İl Özel İdaresi Kanunu, Köy Kanunu, Mahalli İdare Birlikleri Kanunu, Kamu İhale Kanunu, Kamu Görevliliğine Giriş/Ödevler/Sorumlulukları/Hakları/Yasakları ve Memurların Değerlendirilmesi/Disiplin/ Ceza Soruşturması/Memur Statüsünde Kısıntı Yapan Durumlar ve Devlet Memurluğunun Sona Ermesi, Atatürkçü Düşünce Sistemi, İletişim, Halkla İlişkiler ve Uygulama Alanları, Kamu İdarelerinde ve Mahalli İdarelerde Halkla İlişkiler, Resmi Yazışmalar, Noktalama İşaretleri, Yazım Kuralları konuları anlatıldı.

Program sonunda gerçekleştirilen törene rektörümüz Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız, BEM BİR SEN genel başkan yardımcısı Nurettin Sever ve sendika yöneticileri katıldı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı IMG_1043-1024x683.jpg
Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı IMG_1032-1024x683.jpg

Sınava girecek olan tüm çalışanlara başarılar diler, bu imkanı çalışanlarına sağlayan sendika yönetimine teşekkür ederiz.

Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: