OMÜ Kurupelit Kampüsü Sürekli Eğitim Merkezi 55200 Atakum, Samsun TÜRKİYE

YDS & YÖKDİL SINAVI HAZIRLIK KURSU BAŞLADI

08.11.2019

Merkezimizin, “YDS” ve “YÖKDİL” sınavlarına yönelik teorik bilgileri katılımcılara kazandırmak, kazanılan teorik bilgilerin sınavda etkin şekilde kullanılmasına yönelik becerilerin elde edilmesini sağlamak amacıyla düzenlediği İngilizce sınavlarına hazırlık kursu başladı.

Öğr. Gör. Dr. Seçkin Can eğitimciliğinde düzenlenen kursta; öncelikle katılımcıların sınavda ihtiyaç duydukları dilbilgisi ve kelime bilgisi teorik altyapı olarak anlatılacak ardından, sınava yönelik okuma ve anlama becerilerinin gelişmesi sağlanıp, katılımcılara teorik bilgilerini soru çözümünde etkin kullanabilmeleri için soru çözüm teknikleri öğretilecek.

OMÜ lisans ve lisansüstü öğrencilerinin, akademik kariyer yapmak isteyen kişilerin yoğun ilgi gösterdiği, Yabancı Diller Yüksekokulunda, salı ve perşembe akşamları gerçekleşecek olan kurs, yüz yirmi saat sürecek ve 12 Mart 2020’de sona erecek.

Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: