OMÜ Kurupelit Kampüsü Sürekli Eğitim Merkezi 55200 Atakum, Samsun TÜRKİYE

Saat: 09.00-12.00

Ön Kayıt İçin Son Başvuru Tarihi: 21 Şubat 2020 Cuma

Kesin Kayıt Tarihleri: 24-26 Şubat 2020

Bireysel Katılım Ücreti: 150-TL(KDV dahil)

İrtibat Telefonları: 0. 362. 457 60 45 – 0. 362. 312 19 19 / 34 10

E-mail: omusem@omu.edu.tr

Amaç: Matematik öğretiminde oyunsu süreçler ile etkililiği artırmak ve matematik dersine karşı olumlu tutum geliştirmek.

İçerik:

• Isınma oyunları/ tanışma
  • Matematik öğretiminde kullanılacak oyunlar /Şeklini Bul Oyunu, Tan Oyunu, Aynaçı, Tabu, Tombala, Pay-Payda Oyunu, Kesir Dansı Oyunu, Kesir Taşıyıcısı, Gizemli Kesir Oyunu, Çılgın Çember Oyunu, Kesir Halısı Oyunu

Kimler Katılabilir:

• Sınıf öğretmenleri
  • Ortaokul matematik öğretmenleri
  • Seminere katılmak isteyen katılımcıların, ilgili telefonları arayıp ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
  • Yeterli başvuru sağlandığı takdirde katılımcılarla iletişim kurulacaktır. Katılımcıların kesin kayıt için eğitim ücretini, seminerin adını yazarak ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir. (Dekont, kesin kayıt sırasında OMÜSEM’e verilecektir.)

Alıcı Adı: OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi
Banka Adı: Ziraat Bankası
Şube Adı: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Şubesi
Şube Kodu: 1479
Hesap Numarası: 9712395–5047
IBAN: TR 450001001479097123955047

• Seminere kayıt yaptırdıktan ve program başladıktan sonra programdan ayrılan veya seminer programıyla ilişiği kesilen katılımcıya ödediği ücret geri ödenmez.
  • Kesin kayıt işlemi, başvuru adresine şahsen yapılacaktır. Aksi takdirde kayıt işlemi gerçekleşmeyecektir.

Kesin Kayıt Sırasında İstenilen Belgeler:

• OMÜSEM Kayıt Formu
  • Banka Dekontu
  • Oyun salonuna ayakkabı ile girilemeyeceğinden katılımcıların eğitime gelirken patiklerini getirmeleri gerekmektedir.
  • Seminer sonunda, %80 devam şartını sağlayan katılımcılara “OMÜSEM Katılım Belgesi” verilecektir.

Başvuru Adresi ve Eğitim Yeri: OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi Kurupelit Kampüsü

Atakum / SAMSUN

Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: