Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından organize edilen “Cinsel Fonksiyon Bozuklukları ve Tedavi Teknikleri Sertifika Programı” başladı.

OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Ertuğrul Taş ve Psikolog/Cinsel Terapist Kemal Özcan’ın eğitimciliğinde süren programa; Psikoloji,  Tıp Fakültesi ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümü mezunları katıldı.

OMTEL Otel’de, sekiz modül halinde 128 saat sürecek “Cinsel Fonksiyon Bozuklukları ve Tedavi Teknikleri Sertifika Programı” ile katılımcılar;  insan cinselliği, cinsel fonksiyon bozuklukları ve seksofonksiyonel terapi hakkında bilgi ve uygulama tekniklerini öğrenecek, danışanları tarafından dile getirilen cinsel sorunları anlama ve ele alma konusunda gerekli mesleki yetkinliğe erişeceklerdir.

Sertifika programı 24 Ocak 2016’da yapılacak genel değerlendirme ve sınavla sona erecek.