Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) arasında yapılan işbirliği çerçevesinde Bafra TSO Üyelerine yönelik  “Pazarlama ve Üretim Yönetimi Eğitimi” konulu eğitim programı düzenlendi.

Bafra TSO toplantı salonunda gerçekleşen ve Odaya kayıtlı üye firmalar ile firma çalışanlarına yönelik “Pazarlama ve Üretim Yönetimi” adlı eğitimin sunumunu OMÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Evrim Erdoğan gerçekleştirdi.

Evrim Erdoğan yapmış olduğu sunumda "İşletmecilikte Fayda Kavramları, Üretim ve Pazarlama Fonksiyonları, Modern Üretim Özellikleri, Firmalar Arası Rekabet Araçları, İşletmede Pazarlama Teknikleri, Pazarda Rekabet Analizleri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi’’ gibi konulara değindi.

Yrd.Doç.Dr. Erdoğan, slayt eşliğinde ve güncel yaşamdan örnekler vererek eğitim programını tamamladı.