SMMM Staja Başlama Sınavına Hazırlık Eğitimi Başlıyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ile Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) arasında imzalanan protokol kapsamında, SMMM Staja Başlama Sınavına Hazırlık Eğitimi’nin üçüncüsü 18 Nisan’da başlıyor.

SMMM Staja Başlama Sınavı’na girecek olan adaylar için ihtiyaç duydukları mesleki bilgileri sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek eğitimde, Finansal Muhasebe, Finansal Raporlama Standartları, Mali Tablolar Analizi, Muhasebe Denetimi, Maliye, Vergi Mevzuatı, Borçlar Hukuku, Meslek Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Maliyet Muhasebesi, Ticaret Hukuku, Matematik, Ekonomi dersleri anlatılacak.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından verilecek 200 saat süreli eğitim Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası eğitim salonunda gerçekleştirilecek. Eğitim için başvurular, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından alınacak.