Yaşama Hazırlık İçin Bilimsel Destek: TÜBİTAK Konulu Eğitim Tamamlandı

Yaşama Hazırlık İçin Bilimsel Destek: TÜBİTAK” Konulu Eğitim Tamamlandı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Teknik Destek Programı kapsamında “Yaşama Hazırlık İçin Bilimsel Destek: TÜBİTAK” konulu eğitim gerçekleştirildi.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Vezirköprü, Havza, Asarcık, Kavak ve Ladik’te görev yapan ortaöğretim öğretmenlerine, proje mantığı, proje hazırlama çalışmaları, proje hazırlanması ile ilgili örnek çalışmalar, öğrenci ve öğretmenler için TÜBİTAK projeleri ve destekleri, TÜBİTAK ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışmaları, başvuru şekli, örnek projeler ve sunum hazırlanma teknikleri anlatıldı.

OKA eğitim salonunda, OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hasan İçbudak tarafından verilen eğitim, 9-11 Mart tarihlerinde gerçekleşerek 24 saatte tamamlandı.