Yoğunlaştırılmış YDS İngilizce Hazırlık Kursu’nun 2.si Başladı!

İlki 2014’te gerçekleştirilen Yoğunlaştırılmış YDS İngilizce Hazırlık Kursu’nun ikincisi başladı. Yürütücülüğünü, Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Fatih Durgun’un yaptığı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından organize edilen kurs, Yrd.Doç.Dr. Fatih Durgun, Öğr.Gör. Nurettin Köroğlu, Okt. Aydan Ermiş ve Okt. Mustafa Coşkun tarafından verilecek. OMÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda gerçekleşen, YDS’deki başarı oranlarının büyük ölçüde artırılması hedeflenerek planlanan kursta, İngilizce dilbilgisi kuralları ve kullanımları, kelime bilgisi, okuma-anlama, çeviri çalışmaları, örnek soru çözümleri ve deneme sınavları uygulanacak. Yoğun bir program ile yüksek başarıyı hedefleyen kurs; toplam 128 saatte tamamlanacak.