OMÜ Kurupelit Kampüsü Sürekli Eğitim Merkezi (UZEM Binası Giriş Katı) Kurupelit Kampüsü 55200 Atakum, Samsun TÜRKİYE

Python İle Veri Bilimi Eğitimi

23.12.2020

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (OMÜSEM)

PYTHON İLE VERİ BİLİMİ EĞİTİM PROGRAMI

UZAKTAN EĞİTİM/ONLİNE

Eğitimci: Prof. Dr. Mehmet Ali CENGİZ
Tarihi: 30-31 Ocak 2021 (Cumartesi / Pazar)
Süre: 2 gün / 12 saat
Saat: 09.00-12.00, 13.00-16.00
Ön Kayıt İçin Son Başvuru Tarihi: 22 Ocak 2021 Cuma
Kesin Kayıt Tarihleri: 25-26 Ocak 2021
Bireysel Katılım Ücreti: 600-TL (KDV dahil)
İrtibat Telefonu: 0. 362. 457 60 45 – 0. 362. 312 19 19 / 46 45
E-mail: omusem@omu.edu.tr

Amaç: Bu eğitim programının amacı, veri biliminde kullanılan temel araçların sunumunu yapmaktadır. Eğitim programı sonunda, katılımcıların veri biliminde kullanılan istatistik, makine öğrenmesi ve en önemli yazılım olan Python ile aşinalığı sağlanacaktır. Ayrıca günlük hayatta veri bilimcisinin karşılaşabileceği gerçek hayat problemlerinin yukarıda bahsedilen istatistik ve makine öğrenmesi yaklaşımlarıyla çözümünü katılımcılara kazandırmak hedeflenmektedir.

İçerik:

• Temel bilgiler
  • PYTHON kullanımı
  • Veri temizleme ve hazırlama
  • Tanımlayıcı istatistikler
  • Basit hipotez testleri
  • Veri madenciliği
  • Makine öğrenmesi türleri
  • Danışmanlı, Danışmansız ve takviyeli öğrenmeye ilişkin gerçek hayat problemlerinin Python’da çözümü
  • Sinir ağları ve derin öğrenme
  • Metin madenciliği

Ön Koşul: İstatistik ve bilgisayar konusunda temel bilgilere sahip olmak.

Kimler Katılabilir:

• Konuya ilgi duyan lisans öğrencileri
  • Lisansüstü öğrenciler
  • Akademisyenler
  • Araştırmacılar

Programa katılmak isteyen katılımcıların, ilgili telefonu arayıp ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Yeterli başvuru sağlandığı takdirde katılımcılarla iletişim kurulacaktır. Katılımcıların, kesin kayıt için eğitim ücretini, eğitim programının adını yazarak ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Alıcı Adı: OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi
Banka Adı: Ziraat Bankası
Şube Adı: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Şubesi
Şube Kodu: 1479
Hesap Numarası: 9712395–5047
IBAN: TR 450001001479097123955047

• Eğitim programına kayıt yaptırdıktan ve program başladıktan sonra programdan ayrılan veya eğitim programıyla ilişiği kesilen katılımcıya ödediği ücret geri ödenmez.

Kesin Kayıt Sırasında İstenilen Belgeler:

• OMÜSEM Kayıt Formu
  • Banka Dekontu

(Dekontun ve OMÜSEM Kayıt Formunun kesin kayıt işlemi sırasında  omusem@omu.edu.tr  adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.)

Eğitim programı sonunda, %80 devam şartını sağlayan katılımcılara “OMÜSEM Katılım Belgesi” verilecektir.

Bilgi Notu:
Eğitim programı, yaşadığımız pandemiden dolayı uzaktan eğitim formatında “online” olarak gerçekleştirilecektir. Katılımcılara, kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra teknik bilgi ve destek sağlanacaktır.

Eğitime Katılmak için ön kayıt formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Python ile Veri Bilimi Eğitimi Ön Kayıt Formu İçin Tıklayınız…

Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: