KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI (KPSS) EĞİTİM BİLİMLERİ VE GENEL KÜLTÜR/GENEL YETENEK KURSU

05.07.2021

Eğitimciler: Doç. Dr. Bayram ÖZER, Uzm. Öğretmen Serkan Mutlu YAĞMUR, Uzm. Öğretmen Ümit DEMİRBAĞ, Uzm. Öğretmen Mustafa BAŞ, Öğretmen Hüsrev ÖZEN, Öğretmen Neşe BALCI, Öğretmen Serhat SÖYLER, Öğretmen Mehmet Akif SEVER

Başlama Tarihi: 16 Ekim 2021
Bitiş Tarihi: Temmuz 2022
Süre: 350 saat
Saat: 17.00-20.45 (Hafta içi grubu)
09.00-15.15 (Hafta sonu grubu)

Bireysel Katılım Ücreti:

Erken Kayıt Ücreti: 4400-TL (KDV dahil) > 31 Ağustos 2021 tarihine kadar ön kayıt yaptıranlar
Geç Kayıt Ücreti:    4700-TL (KDV dahil) > 31 Ağustos 2021 tarihinden sonra ön kayıt yaptıranlar

OMÜ Öğrencisi/Mezunu/Personeli/ Personelin 1. Derece Yakını Katılım Ücreti:

Erken Kayıt Ücreti: 3.650-TL (KDV dahil) > 31 Ağustos 2021 tarihine kadar ön kayıt yaptıranlar
Geç Kayıt Ücreti: 3.950-TL (KDV dahil) > 31 Ağustos 2021 tarihinden sonra ön kayıt yaptıranlar

Ödeme, peşin olarak kesin kayıt esnasında ya da 5 taksit olarak belirtilen tarihlerde yapılabilecektir.

Ön Kayıt İçin Son Başvuru Tarihi: 07 Ekim 2021
Kesin Kayıt Tarihleri:  08-15 Ekim 2021

Amaç: Eğitim Fakültesinde öğrenim gören aktif öğrenciler, mezunlar, diğer fakültelerden mezun olmuş formasyon belgesine sahip öğretmen adayları ve KPSS puanı ile öğretmen olarak atanmak isteyen lisans mezunlarını “Eğitim Bilimleri ve Genel Kültür/Genel Yetenek” alanında KPSS sınavına hazırlamak.

• Gelişim Psikolojisi
• Öğrenme Psikolojisi
• Materyal Tasarımı
• Sınıf Yönetimi
• Öğretim Yöntem ve Teknikleri
• Program Geliştirme
• Rehberlik
• Ölçme Değerlendirme
• Matematik
• Tarih
• Vatandaşlık Bilgisi
• Coğrafya

Program: Akademik takvime göre düzenlenecektir.

Ölçme Değerlendirme: Doç. Dr. Bayram ÖZER (24 saat)
Program Geliştirme: (24 saat)
Rehberlik: Uzm. Öğretmen Mustafa BAŞ (24 saat)
Gelişim Psikolojisi: Uzm. Öğretmen Serkan Mutlu YAĞMUR (24 saat)
Öğrenme Psikolojisi / Materyal Tasarımı/ Sınıf Yönetimi: Uzm. Öğretmen Ümit DEMİRBAĞ (30/6/6 saat)
Öğretim Yöntem ve Teknikleri: Uzm. Öğretmen Mustafa BAŞ (32 saat)
Türkçe: Mehmet Akif SEVER (32 saat)
Matematik: Hüsrev ÖZEN (47 saat)
Tarih:  Neşe BALCI (46 saat)
Coğrafya: Serhat SÖYLER (30 saat)
Vatandaşlık Bilgisi: Neşe BALCI (25 saat)

Her ay en az bir deneme sınavı yapılacaktır.

Ön Koşul: Eğitim fakültesi ya da diğer fakültelerde aktif öğrenci (3. veya 4. sınıfta okuyan) olmak veya mezun olmuş olmak.

• Eğitim fakültesi ya da diğer fakültelerin öğrencileri
• Eğitim fakültesi ya da diğer fakültelerden mezun olmuş adaylar

Programa katılmak isteyen katılımcıların, ilgili telefonu arayıp veya sem.omu.edu.tr adresinde yer alan online kayıt formunu doldurarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Yeterli başvuru sağlandığı takdirde katılımcılarla iletişim kurulacaktır. Katılımcıların, kesin kayıt için eğitim ücretini/taksit tutarını, kurs programının adını yazarak ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir.

• Kurs programına kayıt yaptırdıktan ve program başladıktan sonra programdan ayrılan veya kurs programıyla ilişiği kesilen katılımcıya ödediği ücret geri ödenmez.

• OMÜSEM Kayıt Formu
• Banka Dekontu
• Taahhütname
• OMÜ Personel kimlik /öğrenci kimlik/ mezuniyet belgesi fotokopisi

• Kurs programı sonunda, %80 devam şartını sağlayan katılımcılara “OMÜSEM Katılım Belgesi” verilecektir.
  • OMÜ öğrencisi, mezunu veya personeli/personelin 1. derece yakını olan katılımcılar, ücret indiriminden yararlanabilmek için personel/öğrenci kimliklerini/ mezuniyet belgelerini ibraz etmek zorundadır.
  • Kursa kesin kayıt yaptıran katılımcılar; taksitlendirilmiş ödemelerde eğitim ücretinin tamamını ödemekle yükümlüdür.
  •  Taksitli ödemede, %8 KDV tutarı, ilk taksitte tahsil edilecektir.
  •  Taksitli ödemede, katılımcılar taahhütname imzalayacaktır.
  •   Kurs sırasında katılımcıların kullanacağı kaynak kitaplar OMÜSEM tarafından satın alınarak, katılımcılara takdim edilecektir.
  • Kesin kayıt sayısının %3’ü oranında şehit, gazi çocuklarına ve engelli öğrencilere %50 indirim uygulanacaktır. (Ön kayıt sırasına göre belirlenecektir.)

Başvuru Adresi: OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi Kurupelit Kampüsü Atakum/ SAMSUN
Eğitim Yeri: OMÜ Eğitim Fakültesi Kurupelit Kampüsü Atakum / SAMSUN

KPSS GKGY ve Eğitim Bilimleri Kursu Ön Kayıt Formu İçin Tıklayınız…