ARAPÇA HAZIRLIK SINIFLARI YETERLİK SINAVINA HAZIRLIK KURSU

02.09.2022

Eğitimciler:  Dr. Öğr. Üyesi Yusuf İbrahim YÜCEL, Öğr. Gör. Akif DEMİR, Öğr. Gör. Enes ER, Öğr. Gör. Ahmet Musa ÜSTÜNBAŞ

Başlama Tarihi: 12 Eylül 2022

Bitiş Tarihi: 22 Eylül 2022

Süre: 8 gün / 2 hafta / 48 saat

Saat: 09.00-15.15 (hafta içi 4 gün, Cuma günü hariç)

Ön Kayıt İçin Son Başvuru Tarihi: 06 Eylül 2022 Salı

Kesin Kayıt Tarihleri: 07-08 Eylül 2022

OMÜ Öğrencisi Katılım Ücreti: 360-TL (KDV dahil)

Amaç: OMÜ İlahiyat Fakültesi veya OMÜ Arapça Mütercim-Tercümanlık Bölümünü yeni kazanan veya bu bölümlerde Arapça Hazırlık sınıfını başarıyla tamamlayamayan eski öğrencilerden belli bir Arapça seviyesi olanlara 27-28 Eylül 2022 tarihlerinde yapılacak Arapça Hazırlık Sınıfları Yeterlik sınavında sorulacak soruların tarz ve üslubunu tanıtacak ve örnek metin okumaları ve soru çözümlerinden oluşan bir kurstur. Amaç kursiyerlerin girecekleri yeterlik sınavı soru tarzlarına aşinalık kazanmalarıdır. Kurs Arapça altyapısı olan öğrencilere tavsiye edilir.

İçerik: Sınava hazırlık olarak örnek metin okumaları ve soru çözümleri

• OMÜ İlahiyat Fakültesini yeni kazanan öğrenciler
  • OMÜ Arapça Mütercim Tercümanlık Bölümünü yeni kazanan öğrenciler
  • 2021-2022 yılında OMÜ’de Arapça Hazırlık sınıfı okuyup başarısız olan öğrenciler
  • Yeterli başvuru sağlandığı takdirde katılımcılarla iletişim kurulacaktır. Katılımcıların, kesin kayıt için eğitim ücretini, kurs programının adını yazarak ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir.

• Kurs programına kayıt yaptırdıktan ve program başladıktan sonra programdan ayrılan veya kurs programıyla ilişiği kesilen katılımcıya ödediği ücret geri ödenmez.

•OMÜSEM Kayıt Formu

•Banka Dekontu

• Kurs programı sonunda, %80 devam şartını sağlayan katılımcılara “OMÜSEM Katılım Belgesi” verilecektir.

Başvuru Adresi: OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi Kurupelit Kampüsü

Eğitim Yeri: OMÜ Arapça Dil Merkezi (ADİM)

Kadıköy Mah. Yavuz Sokak No:13

İlkadım / SAMSUN