TÜRK HALK MÜZİĞİ KORO ÇALIŞMALARI (OMÜ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİ İÇİN)

24.04.2023

Şef:  Öğr. Gör. Oğuz YILMAZ

Başlama Tarihi: 09 Mayıs 2023 Salı

Çalışmaların Yapılacağı Gün: Salı

Süre: Haftada 1 gün/ Ayda 6 saat

Saat: 18.00-19.30

Son Başvuru Tarihi: 03 Mayıs 2023

Kesin Kayıt Tarihleri: 04-05 Mayıs 2023

İrtibat Telefonları: 0. 362. 457 60 45 – 0. 362. 312 19 19 / 46 45

Amaç: Bu çalışma ile sözlü kültür ürünleri olan ve Anadolu coğrafyasında türkü, hava vb. farklı terimlerle ifade edilen halk yaratılarının eğitim programına katılan katılımcılara aktarılması/öğretilmesi ve eğitim sürecinin sonunda da bir konser/dinleti yapılması amaçlanmaktadır.

İçerik: TRT’nin Türk Halk Müziği repertuvarı havuzunda bulunan eserler oluşturmaktadır.

• OMÜ idari personelleri

• OMÜ akademik personelleri

Ön Koşul: Ondokuz Mayıs Üniversitesinde idari veya akademik personel olmak.

• Programa katılmak isteyen katılımcıların, sem.omu.edu.tr adresinde yer alan online kayıt formunu doldurarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
  • Yeterli başvuru sağlandığı takdirde katılımcılarla iletişim kurulacaktır. Katılımcıların, kesin kayıt için eğitim ücretini, programın adını yazarak ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Hesap Numarası: 97683283-5021

IBAN: TR 500001001479976832835021

• İlk etapta 3 ay çalışma yapılması planlanmaktadır!

(Dekontun ve OMÜSEM Kayıt Formunun kesin kayıt işlemi sırasında  omusem@omu.edu.tr  adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru Adresi: OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi Kurupelit Kampüsü

Eğitim Yeri: Kurupelit Kampüsünde gerçekleştirilecek olup, katılımcı sayısına göre belirlenecek ve katılımcılara ayrıca duyurulacaktır.