Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) Müdürü Doç. Dr. Tolga BOZKURT OMÜSEM’i Ziyaret Etti

26.10.2023

Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) Müdürü Doç. Dr. Tolga BOZKURT Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezini (OMÜSEM) ziyaret etti. AKÜSEM Müdürü BOZKURT’u OMÜSEM Müdürü Doç. Dr. Kemal ÖZKURT, OMÜSEM Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Afşin Ahmet KAYA, Dr. Öğrt. Üyesi Şuayip ÇELEMOĞLU, OMÜSEM Eğitim Koordinatörleri Öğr. Gör. Güncem KURT, Öğr. Gör. Mustafa Selim ALTINIŞIK ve OMÜSEM ekibi karşıladı. Ziyarette kurumlar arası işbirliği, eğitim çalışmaları, plan ve projeler kapsamında bilgi alışverişi gerçekleştirildi.