OMÜSEM Öğrenci Konseyi ile Bir Araya Geldi!

17.01.2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) 2023 yılı faaliyetleri kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyinde yer alan yönetici pozisyondaki öğrencilerle bir araya geldi. OMÜSEM’in ev sahipliği yaptığı toplantıda üniversitemiz öğrencilerinin eğitim ihtiyaçları ile ilgili faaliyetler planlandı. Ayrıca öğrencilerin mezuniyet sonrası iş hayatlarında onlara katkı sağlayacak ve tam donanımlı olarak mezun olmasını sağlayacak eğitimler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. OMÜSEM ve OMÜ Öğrenci Konseyi arasında çalışma takvimi oluşturularak toplantıların devam edeceği bildirildi.