TÜRK HALK MÜZİĞİ KORO ÇALIŞMALARI (OMÜ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİ İÇİN)

09.10.2024

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (OMÜSEM)

TÜRK HALK MÜZİĞİ KORO ÇALIŞMALARI (OMÜ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİ İÇİN)

Şef:  Öğr. Gör. Dr. Oğuz YILMAZ

Tarihi: 23 Ekim, 30 Ekim, 06 Kasım, 13 Kasım 2024 Çarşamba (Koro çalışması aylık olarak devam edecektir!)

Süre: Haftada 1 gün/ Ayda 6 saat

Saat: 18.30-20.00

Son Başvuru Tarihi: 16 Ekim 2024 Çarşamba

Kesin Kayıt Tarihleri: 17-18 Ekim 2024

Aylık Bireysel Katılım Ücreti: 500-TL (KDV dahil)

İrtibat Telefonları: 0. 362. 457 60 45 – 0. 362. 312 19 19 / 46 45

E-mail: omusem@omu.edu.tr

Amaç: Bu çalışma ile sözlü kültür ürünleri olan ve Anadolu coğrafyasında türkü, hava vb. farklı terimlerle ifade edilen halk yaratılarının programına katılan katılımcılara aktarılması/öğretilmesi ve eğitim sürecinin sonunda da bir konser/dinleti yapılması amaçlanmaktadır.

İçerik: Eğitimin içeriğini TRT’nin Türk Halk Müziği repertuvarı havuzunda bulunan eserler oluşturmaktadır.

• OMÜ idari personelleri

• OMÜ akademik personelleri

• OMÜ mensubu yakınları (Kontenjan olması halinde)

• Yeterli başvuru sağlandığı takdirde katılımcılarla iletişim kurulacaktır. Katılımcıların, kesin kayıt için eğitim ücretini, programın adını yazarak ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Alıcı Adı: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Döner Sermaye İşletmesi
Hesap Numarası: 97852702-5001
IBAN: TR280001001479978527025001

(Dekontun ve OMÜSEM Kayıt Formunun kesin kayıt işlemi sırasında  omusem@omu.edu.tr  adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru Adresi: OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi UZEM Binası Giriş Kat Kurupelit Kampüsü

Eğitim Yeri: OMÜ Devlet Konservatuvarı Güzel Sanatlar Kampüsü

İlkadım/ SAMSUN

Ön Kayıt İçin Lütfen Tıklayınız!