SERAMİK ATÖLYESİ

Saat: 18.00-20.00

Ön Kayıt İçin Son Başvuru Tarihi: 12 Haziran 2024 Çarşamba

Kesin Kayıt Tarihleri: 13-14 Haziran 2024

Bireysel Katılım Ücreti: 750-TL (KDV dahil)

İrtibat Telefonları: 0. 362. 457 60 45 – 0. 362. 312 19 19 / 46 45

E-mail: omusem@omu.edu.tr

Amaç: Seramik malzeme ile temel şekillendirme yöntemlerinin uygulamalarla desteklenmesi

İçerik: Seramik malzeme ve teknikleri hakkında bilgi verilmesi, seramik şekillendirme yöntemlerinin öğretilmesi, katılımcıların kendi tasarımlarını seramikten şekillendirmelerinin sağlanması.

Ortaya çıkan ürünlerin pişirilip sırlanması.

• Konuya ilgi duyan yetişkinler.
  • Yeterli başvuru sağlandığı takdirde katılımcılarla iletişim kurulacaktır. Katılımcıların, kesin kayıt için atölye çalışma ücretini, programın adını yazarak ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Alıcı Adı: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Hesap Numarası: 97683283-5021

(Ödeme Dekontunun ve OMÜSEM Kayıt Formunun kesin kayıt işlemi sırasında  omusem@omu.edu.tr  adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.)

• Atölye çalışması sonunda, devam şartını (%80) yerine getiren katılımcılara “OMÜSEM Katılım Belgesi” verilecektir.
  • Kontenjan 10 kişi ile sınırlıdır.

Başvuru Adresi: OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi (UZEM Binası Giriş Katı) Kurupelit Kampüsü

Eğitim Yeri: OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü 009 Numaralı Atölye

Güzel Sanatlar Kampüsü İlkadım/ SAMSUN

Başvuru İçin Tıklayınız