MESLEKİ İNGİLİZCE KURSU / I. SEVİYE (İLAHİYAT BİLİMLERİ)

24.09.2024

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (OMÜSEM)

MESLEKİ İNGİLİZCE KURSU / I. SEVİYE (İLAHİYAT BİLİMLERİ)

Eğitimci: Prof. Dr. Mustafa KÖYLÜ

Tarihi: 08 Ekim 2024 – 17 Aralık 2024 (Salı ve Perşembe günleri)

Süre: 20 gün / 60 saat

Saat:  15.00-18.00

Ön Kayıt İçin Son Başvuru Tarihi: 01 Ekim 2024 Salı

Kesin Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2024 Cuma

Bireysel Katılım Ücreti: 5.000-TL (KDV dahil)

Ödeme, peşin olarak kesin kayıt esnasında ya da 2 taksit halinde belirtilen tarihlerde yapılabilecektir.

Ödeme Planı:

1. Taksit 04 Ekim 2024    (2.500-TL)

2. Taksit 15 Kasım 2024   (2.500-TL)

İrtibat Telefonları: 0. 362. 457 60 45 – 0. 362. 312 19 19 / 46 45

E-mail: omusem@omu.edu.tr

Amaç: Öğrencilere mesleki İngilizce bağlamında, önce gramer sonra okuma, en sonunda da İlahiyat bilimleriyle ilgili İngilizce metinlerin çözümü konusunda yeterlik kazandırmaktır.

Orta seviyede İngilizce gramer, orta ve ileri düzeyde İngilizce metinler ve İlahiyat alanıyla ilgili makale ve kitap bölümlerinin tercümesi.

• İlahiyat Fakültesi lisans ve lisansüstü öğrencileri
  • İlahiyat Fakültesi araştırma görevlileri
  • Yeterli başvuru sağlandığı takdirde katılımcılarla iletişim kurulacaktır. Katılımcıların, kesin kayıt için eğitim ücretini, programın adını yazarak ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Alıcı Adı: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Döner Sermaye İşletmesi
Hesap Numarası: 97852702-5001
IBAN: TR280001001479978527025001

(Dekontun ve OMÜSEM Kayıt Formunun kesin kayıt işlemi sırasında  omusem@omu.edu.tr  adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir

• Taksitli ödemede,  KDV tutarı, ilk taksitte tahsil edilecektir.
  • Taksitli ödemede, katılımcılar taahhütname imzalayacaktır.
  • Eğitime kesin kayıt yaptıran katılımcılar; taksitlendirilmiş ödemede eğitim ücretinin tamamını ödemekle yükümlüdür.

Eğitim Yeri: OMÜ İlahiyat Fakültesi Kurupelit Kampüsü

Atakum/SAMSUN

Başvuru Adresi: OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi (UZEM Binası Giriş Katı) Kurupelit Kampüsü

Ön kayıt için lütfen tıklayınız.